Hyttedrømmen

Vi er begge vokst opp med hytteliv. Å komme frem på hytta gir umiddelbart lavere skuldre og en ekstra grad av ro. Sette på kaffen og ut i solkroken.

Foreldrene til Jostein har hytte på fjellet som vi heldigvis får låne så ofte vi ønsker. Skaiti byr på flott fjellnatur, varme sommerdager og snødekte vinterdager. Mulighet for både jakt, fiske og herlige fjellturer med tinder opp til 1800m.

Fjellhytte i vinterland
Fjellhytte i vinterland

Det har alltid vært “en dag skal vi få oss vår egen hytte” – men vi vil ha den ved sjøen. Saltdalshytta har en serie kalt Aurora med store vindusflater i front som vi liker godt.

Aurora 956
Aurora 956

Når man flyr fra Oslo til Bodø går siste del av innflyvning sørfra over skjærgården sør for Bodø. Mang en gang har vi sittet på vindusplass å sett ned etter “drømmeplassen” å hatt ei hytte på. Det er mye flotte fjell, fine holmer, skjær og strender.

Sommeren 2012 fant Nina drømmeplassen. Ei lang strand, fjell, sjø, ja rett og slett alt på en plass. Vi visste ikke hva plassen het eller nøyaktig hvor den lå langs kystriksveien, men der var iallefall plassen.

Øra fra lufta
Øra fra lufta

På høsten 2012 kom Nina over en salgsannonse på Finn. Kleivan hyttefelt på Øra i Meløy. Gleden var stor når vi på bildene ser at dette var “plassen vår”. Etter en rask telefonsamtale og en times kjøring står vi på Øra og det som snart blir vår nye hyttetomt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *